Heste Moving Games

Enten spilte for moro hjemme eller for konkurranse på en gymkhana , spill på hest tilbyr spennende måter å sette dine evner på prøve i praktiske og ikke -så - praktiske situasjoner . Studenter og instruktører lære hvor svakhetene er og erfarne ryttere teste sine hester og friske opp sine ferdigheter . Spill tilbyr en mulighet for ryttere å bånd med hverandre og sine hester , etablere nye nivåer av tillit og tillit blant mennesker og dyr . Dash

I Dash , individuelle ryttere løp over en tregrensa , rundt en enkelt tønne plassert 120 meter fra linjen , og deretter tilbake over linjen . Mønsteret kan kjøre til venstre eller høyre. Hest og rytter endt kurs den raskeste uten å berøre fat vinner .
Scurry

Scurry har samme mønster som den dash unntatt hopp er plassert på hver side av banen mellom tidslinjen og fat. Knocking ned fat eller et hopp resultater på ingen poengsum .
Bær Mail

I frakte post , rytteren raser over tregrensa til en fat plassert 120 meter unna . Mens du slår rundt fat , plukker rytteren opp saltasker som er plassert på den fat. Rytteren faller utenfor de saltasker på et fat plassert 40 meter fra tregrensa , så løp tilbake over linjen. De to fat er i en rett linje på en 90 - graders vinkel fra tregrensa , og mønsteret kan kjøres fra venstre eller høyre.
Flags

den Flags spillet har fire fat plassert som hjørner på et torg , med hver side av plassen 90 meter lang . Rytteren løpene fra tregrensa til den første fat 40 meter unna og plukker opp et flagg , slippe den av på andre fat . Rytteren plukker opp et annet flagg på tredje fat og slipper det ut på fjerde , deretter løp tilbake over tregrensa .
Keyhole

I Nøkkelhull rase , er det to kjegler er plassert på hver sin side av løpet banen 40 fot fra timeren linje. Rytteren raser nedover stien og gjennom kjegler , slår deretter i en liten sirkel i " nøkkelhull " og løp tilbake gjennom kjegler og over tregrensa . Sirkelen i nøkkelhullet kan gjøres til venstre eller høyre .
Baton Race

Team av to hest og rytter kombinasjoner deltar i stafettpinnen rase . En rytter starter på målstreken , raser over arenaen og hender en stafettpinnen til andre rytteren . De andre rider løp tilbake til mållinjen . Slippe stafettpinnen resultatene på ingen poengsum .
Sack Race

Sack Race krever rytteren å rase over arenaen , demontere , sette begge føttene i en striesekk, da føre hesten tilbake til mållinjen .
egg Race

i egg Race , er ryttere gitt et egg på en skje og løp så fort de kan å krysse mållinjen uten å slippe egget .